Benavia

Kde chodia nakupovať slávni? Ako kúpiť tú najlepšiu kozmetiku a je lepšia prírodná alebo klasická? Rady nie len o kráse, nájdete na našej webovej stránke.

Sťahovanie rôznych súborov

Internet je plný možností. Ako využívate práve vy internet? Na internete viete vykonávať veľmi veľa činností. Viete napríklad aj sťahovať svoj obľúbený film alebo seriál. Nepotrebujete mať ani len predplatený Netflix a film alebo seriál z neho si viete veľmi jednoducho pozrieť. Ako je to možné? Práve vám to ukážem. V prvom rade si naťukáte do prehliadača webovú stránku, cez ktorú si chcete pozrieť niečo o filme. Najnavštevovanejšjou stránkou je csfd, čiže československá filmová databáza. Tam sa nachádzajú obsahy rôznych filmov alebo seriálov. Viete, ako si vyhľadáte najnovšie  filmy?

internet

Choďte hore do podrobnosti vyhľadávania a zadajte parametre. Veľmi vhodnými parametrami sú rok a hodnotenie aspoň nad päťdesiat percent. Filmy, ktoré majú pod päťdesiat percent nemusíte ani sťahovať. Väčšinou sú to také odpady, ktoré ľudia aj vhodne a primerane okomentujú. Ak zadáte parametre, stlačte vyhľadať. Zobrazí sa vám ponuka filmov a seriálov, pri ktorých si môžete pozrieť obsahy, recenzie, galériu a podrobnosti filmu alebo seriálu. Ak máte vybratý názov filmu alebo seriálu, otvoríte si ďalšie okienko s vyhľadávačom webovej stránky, cez ktorú chcete stiahnuť.

sťahovanie

Obľúbenú webovú stránku na sťahovanie už premenili len na úložisko, takže si vyhľadáte inú webovú stránku na stiahnutie. Do políčka s lupou si zadáte názov filmu a už môžete sťahovať za pomoci tlačidla stiahnuť alebo download. Viete si taktiež stiahnuť film alebo seriál v rôznej kvalite alebo veľkosti. Takýmto štýlom nemusíte mať ani len zaplatený Netflix a zároveň veľa filmov si viete pozrieť takých, ktoré práve idú na Netflixe. Aj my ich veľmi často pozerávame. Na internete si viete aj priamo online pozrieť nejaký zaujímavý film alebo seriál aj bez toho, aby ste si ho museli stiahnuť do vášho stolného počítača alebo notebooku. Avšak pri stiahnutí si ho môžete pozerať aj opakovane a v hocijakom čase, kedy máte chuť pozerať film alebo seriál.